sâmbătă, iunie 16

Rulouri de dovlecel cu branza ricotta



Ingrediente:

1 dovlecel mare
100 gr branza ricotta( sau urda)
50 gr branza Philadelphia
marar proaspat
sare, piper
1/4 ardei gras

Preparare:


Dovlecelul spalat si uscat se taie pe lungime, in felii groase de aproximativ 0,5 cm. Feliile se coc pe gratarul incins pana se inmoaie, apoi se sareaza si condimenteaza.


Cat se frig feliile de dovlecel pregatim crema de branza. Amestecam cele doua tipuri de branza pana se omogenizeaza . Mararul tocat fin il incorporam in crema si amestecam bine. Potrivim dupa gust cu sare si piper.




Cand feliile de dovlecel pregatite pe gratar s-au racit, putem incepe sa le umplem cu crema de branza. Pe fiecare felie de dovlecel se pune o lingura din compozitia de branza. La centru am pus si o felie de ardei gras, insa poate fi inlocuita dupa bunul plac cu orice alta leguma.



Este un aperitiv usor si sanatos, numai bun pentru o zi calduroasa de vara.

1 comentarii: